• Stichting Reprorecht 'factuur'?

    Kopieert u uit boeken, kranten of tijdschriften?

Diensten & Tarieven

Wij kunnen veel voor u doen. Onze tarieven zijn altijd simpel, transparant en scherp.

Maatwerk dienstverlening

Inkoopbegeleiding en QuickscanOrganisaties kopen regelmatig informatie in. Dit gebeurt veelal door het afsluiten van licenties en abonnementen met uitgevers en content leveranciers. Onze ervaring is dat dit vaak gebeurt, zonder dat er vooraf goed in kaart is gebracht welke informatie- en hergebruiksbehoefte er daadwerkelijk is binnen de organisatie. Hierdoor komt het regelmatig voor dat er dubbele abonnementen, onnodige licenties, te beperkte of juist veel te ruime licenties worden aangeschaft.

Met onze Inkoopbegeleiding en Quickscan kunnen wij u op elk moment in het traject ondersteunen. Wij kunnen met u snel en efficiënt in kaart brengen welke informatie/hergebruik behoefte er precies is (Quickscan). Wij kunnen u ook helpen bij het inkopen van uw content en maken van passende hergebruik afspraken met uw toeleveranciers. Met onze uitgebreide ervaring en kennis van de markt, wet en regelgeving, kunnen wij u als geen ander helpen in uw wens om compliant en eerlijk zaken te doen.

Afhankelijk van uw wensen maken we een inschatting van de opdracht en het uurtarief. Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of een offerte.

Stichting Reprorecht: Maatwerk dienstverlening jaarlijkse factuur Stichting Reprorecht op basis van uurtarief: €126,- per uur

U bent een publieke organisatie of uw bedrijf heeft 20 t/m 99 medewerkers en maakt sporadisch kopieën uit boeken, kranten of tijdschriften of u heeft volgens Stichting Reprorecht 100 of meer medewerkers in dienst. In uw geval is maatwerk noodzakelijk. Wij helpen u graag met uw ‘factuur’ en nemen de volledige correspondentie voor onze rekening. Hiervoor rekenen wij een uurtarief met een minimum honorarium van 3 uur. Op basis van een telefonisch onderhoud maken wij samen met u een inschatting van het benodigde aantal uren.

BumaStemra: Maatwerk dienstverlening jaarlijkse factuur BumaStemra op basis van ‘no cure, no pay’

Onze Maatwerk dienstverlening Buma/Stemra is op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt ons alléén als wij ook daadwerkelijk een besparing realiseren. Wij bepalen op voorhand gezamenlijk met u of onze Maatwerk dienstverlening voor beide partijen interessant is.

Direct bezwaar maken Stichting Reprorecht

Bezwaar tot kwijtschelding jaarlijkse ‘factuur’ Stichting Reprorecht tot en met 19 medewerkers: éénmalig €28,45

U heeft uw jaarlijkse ‘factuur’ van Stichting Reprorecht ontvangen en u heeft volgens Stichting Reprorecht niet meer dan 19 medewerkers. Als u voldoet aan enkele specifieke eisen, hoeft u de ‘factuur’ niet te betalen. Wij maken voor u bezwaar tot kwijtschelding en nemen de volledige correspondentie voor onze rekening.

Bezwaar tot kwijtschelding jaarlijkse ‘factuur’ Stichting Reprorecht 20 tot en met 99 medewerkers: éénmalig €119,45

U heeft uw jaarlijkse ‘factuur’ van Stichting Reprorecht ontvangen en uw bedrijf heeft volgens Stichting Reprorecht tussen de 20 en 99 medewerkers in dienst. Als u voldoet aan enkele specifieke eisen, hoeft u de ‘factuur’ niet te betalen. Wij maken voor u bezwaar tot kwijtschelding en nemen de volledige correspondentie voor onze rekening.

Maakt u wel kopieën maar in (veel) mindere mate dan door Stichting Reprorecht veronderstelt, dan heeft u maatwerk nodig. Zie daarvoor onze maatwerk dienstverlening jaarlijkse factuur Stichting Reprorecht.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Op alle genoemde diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Eerlijk Auteursrecht kan u helpen:

Reprorecht BumaStemra